(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Mazkur maqolada Jaloliddin Rumiy ijodida ilm talqini xususida fikr-mulohaza yuritilib, baytlarning asliyat bilan oʻzbekcha tarjimalari qiyosiy oʻrganilgan.