(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Bugungi ta’lim tizimi zamon bilan hamnafas holda rivojlanib, oʻzgarib bormoqda. Mumtoz adabiyot namunalarini oʻqitishda turli zamonaviy texnologiyalar faol qoʻllanmoqda. Ushbu maqolada Blum taksonomiyasi usulining Alisher Navoiy hayoti va ijodini oʻrganish mavzularida qoʻllashga namuna keltirilgan.