(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Maqola Pahlavonquli Ravnaqning Lutfiy g‘azallariga naziralari tahliliga bag‘ishlangan. Unda nazira g‘azallarning shakli va mazmuni, an’ana va izdoshlik masalasi adabiy hamda ilmiy manbalar asosida tadqiq qilingan.