(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Rahmatulla Barakayev – filologiya fanlari nomzodi (1994), professor (2022), 2-darajali “Sogʻlom avlod uchun” ordeni sohibi (2000), Oʻzbekiston Respublikasi Fanlar akademiyasi Oʻzbek tili, adabiyoti va folklori instituti katta ilmiy xodimi, oʻzbek bolalar adabiyotining yirik tadqiqotchisi, zamonaviy oʻzbek adabiyoti va hozirgi adabiy jarayon sohasida taniqli adabiyotshunos olim.