(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Maqolada Sirojiddin Sayyidning folklor asarlaridan ijodiy oziqlanish mezonlari yoritilgan. Shoirning Vatan obrazini yoritishda, vatanparvarlik tuyg‘ularini ifodalashda folklor syujetlaridan, motivlaridan hamda xalq maqollaridan unumli foydalanib, badiiy talqin etilgani tahlilga tortilgan.