(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Maqollarning paydo bo‘lishi bir necha omillarga bog‘liq. Shulardan biri maqollarning ilohiy manbalar va hadislar asosida boyishidir. Mazkur maqolada hadislar, maqollar va Alisher Navoiy hikmatli so‘zlarining o‘zaro munosabati xususida so‘z yuritilgan.