(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Maqolada zamonaviy adabiyotshunoslikdagi baʼzi retseptiv-estetik omillar va tamoyillar oʻzbek hamda nemis adabiyoti asarlari misolida tushuntirib beriladi. XX asrning birinchi yarmida yashab, ijod qilgan nemis hamda oʻzbek yozuvchilari retseptiv-estetik tamoyillarga koʻra, tahlil qilinadi.