(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Jamiyatda yuz berayotgan voqea va hodisalar adabiyotda o‘z aksini topadi. Adabiyotdan ham burun inson ruhiyatida bo‘y ko‘rsatadi. Xuddi shu kabi maqolada “Olis Leytey dengizi” misolida inson ruhiyati, psixologik tasvir vositalari va yapon adabiyotining o‘ziga xos jihatlari badiiyat, til, uslub va g‘oya nuqtayi nazaridan tahlil qilinib, haminqadar ochib berildi.