(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Abdulla Qodiriy ijodiy merosiga munosabatda kuzatilgan ayrim biryoqlamaliklar ildizi tadqiqot metodologiyasidagi kamchiliklarga borib taqalishi koʻrsatilgan; tadqiqotchilik faoliyatida adabiyot nazariyasi va metodologiya boʻyicha fundamental bilimlarning ahamiyati taʼkidlangan.