(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Maqolada bugungi o‘zbek adabiyotimiz vakillari Xurshid Do‘stmuhammad va Nazar Eshonqul hikoyalari Lotin Amerikasi adabiyotining yirik vakili, fusunkor realizm namoyandasi Xulio Kortasar ijodi qiyosiy o‘rganiladi. Ijodiy o‘ziga xoslik va adabiy ta’sir masalalari haqida mulohaza yuritiladi.