(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Maqolada testologiya faniga oid materiallar, pedagogik testlar va ularning turlari, pedagogik testlarga qoyiladigan didaktik talablar, pedagogik testlarning qoidalari va test usullari bilan tanishtiradi. Bir nechta pedagogik testlarni ishlab chiqish va tayyorlash bo‘yicha ko‘rsatmalar va tavsiyalar taqdim etiladi.