(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Mazkur maqolada Oʻzbekiston xalq shoiri Shukrulloning “Tabassum oʻgʻrilari” dramasi, unda tanqid ostiga olingan loqaydlik va firibgarlik ijtimoiy illati tahlil etiladi.