(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Ushbu maqolada olim tili va mahorati munaqqid uslubini belgilovchi eng asosiy unsurlardan biri ekanligi misollar yordami izohlangan. Olim tili va mahoratining uslubdagi ahamiyati masalasi professor Dilmurod Quronov asarlari misolida tahlil qilingan.