(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Maqolada yozuvchi Abduqayum Yo‘ldoshevning “Otchopar yoxud o‘n uchinchi uy” qissasi tahlilga tortilgan. Asarning jahon va o‘zbek adabiyotiga uyg‘un jihatlari o‘zaro qiyoslangan holda asarning g‘oyasi, muallif mahorati tahlil etilgan.