(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Mazkur maqolada yozuvchi Abduqayum Yoʻldosh asarlarida makon va zamonning badiiy ahamiyati haqida soʻz boradi. Xususan, badiiy asarda makon va zamon ham muhim unsurlar ekanligi va yozuvchi asarlarida qay tarzda ifodalanishi tahlil qilinadi.