(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Ushbu maqolada “Saodat sohili” qissasida Bobur Mirzo umrining so‘nggi yillari tasvirida tragik pafosning yetakchiligi asarning estetik qimmatini oshirganligi tadqiq etilgan.