(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Mazkur maqolada umumiy o‘rta ta’limning boshlang‘ich rusiyzabon sinflarida bolalar adabiyotining o’qitilishidagi o‘ziga xos jihatlari borasidagi fikr va mulohazalar o‘rin olgan bo‘lib, shuningdek, darslikdagi matnlar tahlili haqida ham so‘z yuritiladi.