(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
maqolada bolalar va oʻsmirlar kitobxonligiga mos yumoristik sheʼrlarda poetik obraz, badiiy detallar, kulgi uygʻotadigan holat, soʻz va tushunchalarning makon va zamon, obyekt va subyektning yangilanishi bilan tafakkurdagi evrilishlarga mos ravishda tadrijiy taraqqiyotga egaligi haqida fikr yuritilgan.