(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Mazkur maqolada Oskar Uayldning “Baxtli Shahzoda” asarini o‘qitishda zamonaviy texnologiyalardan foydalanishning afzalliklari haqida so‘z borgan.Yozuvchining ushbu ertagi amaldagi 6-sinf adabiyot darsligining “Rangin tuyg‘ular” fasli ostida berilgan. Ushbu ertakni o‘qitish davomida o‘quvchilar boshqa fanlardan olgan bilimlarini asar bilan bog‘lagan holda amalda qo‘llab, mustahkamlab olib borishadi. Bunda asosan jahon ta’lim tizimidan kirib kelayotgan STEAM texnologiyasi asosida o‘qitishning o‘ziga xos qulayliklari ma’lum ma’noda yoritib berishga harakat qilingan. Bu texnologiya bolada mustaqil va kreativ fikrlashni rivojlantirishga xizmat qiladi.