(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Maqolada taniqli olim Rahmatulla Barakayevning o‘zbek bolalar adabiyoti yuzasidan olib borgan tadqiqotlari, uning ravnaqiga qo‘shgan hissasi haqida so‘z yuritilgan.