(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Mazkur maqolada filologiya fanlari doktori, professor Rahmatulla Barakayevning oʻzbek bolalar adabiyoti tadqiqotiga qoʻshgan munosib hissasi va bugungi oʻzbek bolalar adabiyotida uchrayotgan muammolar tahlil qilinadi.