(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Maqolada A.Obidjonning “Ajinasi bor yoʻllar” va “Oddiy ayriliq haqida ertak” asarlarining badiiy-kompozitsion xususiyatlari, ifoda usullari, gʻoyaviy-mavzuviy, estetik vazifasi haqida fikr yuritilgan.