(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Maqolada yetuk adabiyotshuns olim, filologya fanlarinomzodi R.Barakayevning ilmiy ijodi haqida ayrim kuzatish va qaydlar oʻz aksini topgan. Unda olimning asosiy faoliyat qirralari, bundagi oʻziga xosliklar, ilmiy natijalarning ixcham tahlili taqdim etilgan.