(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Ushbu maqolada Isajon Sultonning “Ma’suma” romani tahlilga tortiladi. XX asrdagi siyosiy harakatlar, o‘zbek teatirining shakllanishi va maqsadi, o‘sha davr yozuvchilarning pozitsiyasi Isajon Sulton bergan talqinda o‘rganiladi.Shuningdek Ma’suma romani qiyosiy tahlilga tortiladi.