(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Mazkur maqolada jadidchilik oqimining eng yosh namoyandasi hisoblangan Abdulhamid Sulaymon Cho‘lponning ijodiy faoliyati, adabiyotshunos olim sifatida tutgan o‘rni, yurt mustaqilligi yo‘lidagi sa’y-harakatlari haqida so‘z boradi.