(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
mazkur maqolada Abdurauf Fitratning "Abulfayzxon" pesasi-birinchi o‘zbek tragedisi ekanligi, uning yaratilish tarixi va taqdiri, tarixiy manbalari, obrazlar dunyosi, falsafiy konsepsiyasi ilmiy-nazariy tahlil va talqin qilingan.