(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Ezoz topar ezgulik Urugʻini ekkanlar. “Rahmat” aytib el-ulus “Baraka top” deganlar. Ustoz umr yoʻlingiz - Yaxshilikdan iborat. Ilmu ziyo deb mudom Chekkansiz koʻp riyozat.