(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Mazkur maqolada taniqli adabiyotshunos olim Rahmatulla Barakayevning insoniy fazilatlari, shuningdek, olimning bolalar adabiyoti bilimdoni sifatidagi salohiyati borasidagi fikrlar oʻrin olgan.