(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Goh xalq ogʻzaki ijodi “bogʻi”da, goh mumtoz adabiyot bagʻrida bolalar kitobxonligi shaklida yashab kelgan, oʻtgan asr boshlarida alohida estetik hodisa sifatida paydo boʻlgan bolalar adabiyoti namunalari, oʻz navbatida, munosib baho – tadqiq etishni ham talab eta boshladi.