(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Siz hazrati Inson haqida eshitganmisiz? Uning qanday qiyofada boʻlishini oʻylab koʻrganmisiz? Atrofimizdagi bashariyat uchun u nega aziz ekanligini-chi?... Ha, haqiqatda ham juda koʻpchilikni qiynaydigan, oʻylatib qoʻyadigan bunday savollar oʻzligini anglashni istagan har bir kishini qiziqtirishi shubhasiz. Jumladan, men ham bunday savollar girdobida koʻp xayollarga choʻmaman….