(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Har bir sohaning rivojlanishi, uning takomillashib borishida mazkur soha vakillarining oʻz oʻrni bor. Bu hoh ilm-fan boʻlsin, hoh tibbiyot, pedagogika yoki iqtisodiyot, qaysi yoʻnalish boʻlishidan qatʼiy nazar uning oʻz fidoyilari boʻladi. Albatta, koʻpchilik uncha eʼtibor qaratmaydigan, hattoki “nazarnogir” bolalar adabiyoti ham bundan mustasno emas.