(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Mustaqil yurtimizning nomini koʻtarishga, uning shaʼnini yuksaltirishga intilayotgan insonlar olimu ulamolar orasida juda koʻp, negaki, “ Vatan bir bogʻdir. Vatanning sodiq farzandlari bu bogʻni oʻz yurak qonlari bilan sugʻormaklari darkordir”,-degan edi jadid bobolarimizdan biri.