(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Allohning bizga bergan ulugʻ neʼmati – Qurʼoni karim, ajdodlarimiz qoldirgan bebaho boylik – qadimiy yodnomalarda tarbiyaga alohida eʼtibor berilgan. Yusuf Xos Hojib, Alisher Navoiy va boshqa ajdodlarimizning bitiklarida u asosiy va doimiy mavzu hisoblangan.