(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Bolalar adabiyoti, aslida katta adabiyot, uncha-muncha qoliplarga sigʻmaydigan, mutlaqo oʻziga xos adabiyot. Bolalar bejiz kichik donishmandlar deyilmaydi. Ular qalb tuzilishi, ruhoniyati bilan gʻayb olamiga yaqinroq turadilarki, bu hol ularning butkul oʻzgacha dunyoqarashini belgilaydi.