(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2023)
Samarqand mámleketlik veterinariya medicinası, sharwashılıq hám biotexnologiyalar universiteti Nókis filialınıń búgingi kúngi áhmiyetli wazıypaları veterinariya hám sharwashılıq tarawında joqarı maman kadrlar tayarlawdı ele de jetilistiriw, ilimiy iskerlikti joqarılatıw, respublikalıq hám xalıqaralıq kólemdegi abırayın kóteriw, ilimiy-izertlew jumısların sistemalı ráwishte ámelge asırıw, innovacion bilimlendiriw hám texnologiyalar transferin qollap-quwatlaw sistemasın jaratıw, bilimilim hám óndiristi ózara baylanıstırıw, sonday-aq, Ózbekstan Respublikası joqarı bilimlendiriw sistemasın 2023-jılǵa shekemgi rawajlandırıw koncepciyasında belgilengen wazıypalardı tolıq ámelge asırıw bolıp esaplanadı [A.T.Esimbetov;4].