(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2023)
Дунёдаги кўплаб бошқа халқлар сингари Қорақалпоғистон ўзбекларининг тантаналари орасида никоҳ тўйлари ўзининг турли урф-одатлари ва рангбаранглиги билан алоҳида ажралиб туради. Қорақалпоғистон ўзбеклари никоҳ тўйлари оилавий ҳаёт тарзи ва маънавий маданиятнинг таркибий қисми бўлиб, унинг иштирокчилари томонидан бир-биридан ажойиб урф-одатлар ва удумлар бажарилади