(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2023)
XXI ásir bosaǵasında tariyxıy tájiriybe sonnan dárek berediki, ol yamasa bul mámlekettiń, millettiń qawipsizligi, turaqlılıǵın hám rawajlanıwı, onıń keleshegi usı milletke qáwip salıp atırǵan qáterdi ańlap jetiw potencialı hám qábileti dárejesine kóp tárepten baylanıslı.