(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2023)
Milletler-ara múnásibetler-bul dúnyadaǵı túrli xalıqlardıń óz-ara múnásibetleri hám óz-ara tásirin ańlatıwshı termin. Bul eki shaxs ortasındaǵı jeke múnásibetler hám basqa socialliq turmis tarawlarındaǵı óz-ara munasábetler bolıwı múmkin. Qaraqalpaqstan Respublikasında milletler-ara múnásibetlerdiń rawajlanıw máselesin úyreniw ushın metodologik tiykar retinde bul máselege tiyisli monografiya hám maqalalarıdan paydalanılǵan.