(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2023)
Tosh davri toshga ishlov berish ustaxonalarining madaniy xususiyatlari masalasi aksariyat xollarda e’tibordan chetda qolib keldi. Tom ma’nodagi toshga ishlov berish ustaxonalarining madaniy xususiyatlari masalalarining echimini topish qiyin. Ammo ixtisoslashgan ustaxonalarning madaniy xosligini aniqlash unchalik mushkulot tug’dirmaydi. Avvalombor, Borsa-Kelmes botig’i ustaxonalaridan foydalanishdan asosiy maqsad bifaslar ishlab chiqarish bo’lgan.