(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2023)
Турақ жай пухаралардың турақлы жасаўға мөлшерленген, жасаў ушын талапларға жуўап беретуғын ҳәм арнаўлы үйлер сыпатында пайдаланыўға мөлшерленген орынларға қолланылып, көпшилик жағдайда түрли илимий әдебиятларда орын, мәкан, үй, үй-жай, хожалық, ҳәўли, там, бина синоними сыпатында пайдаланылып келинген.