(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2023)
Ushırma sózler til biliminiń leksikologiya tarawında úyreniledi. Olar da naqıl-maqallar sıyaqlı tálim-tárbiyalıq xarakterge iye bolıp, tiykarınan, óz avtorlarına iye bolsada, waqıttıń ótiwi menen xalıq arasında hikmetli sózler qatarına kirip qollanılıw sheńberi keńeyedi. Lekin olardıń avtorları onsha itibarǵa alına bermeydi.