(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2023)
Shet tillerin úyreniw menen birgelikte olardı qaraqalpaq tili menen salıstırmalı túrde izertlew házirgi waqıtta áhmiyetli bolıp, kúnnen-kúnge olardı úyreniwge degen talaplardıń artıp barıwına baylanıslı olardı ele de tereńirek úyreniw zárúrligin payda etedi.