(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2023)
Ҳәр бир халық дүньяны, қоршаған орталықты өзинше танып оның тиллик картинасын жасайды. Бүгинги күнде XXI әсир тил илиминде тилди тек қарым-қатнас қуралы ҳәм ой-сананың нәтийжеси сыпатында емес, ал миллетттиң мәдений гилти сыпатында үйренетуғын тараўлары жүзеге келмекте.