(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2023)
Tilimizde kewilge qonımlı, kórkem, obrazlı, ekspressivlik boyawı kúshli frazeologizmler júdá kóplep ushırasadı. Tildiń bay ǵáziynesi dep esaplanǵan frazeologizmlerdi xalıq orınlı paydalanıp, naqıl-maqallar menen barabar joqarı bahalaydı.