(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2023)
Qaraqalpaq tilinde de esaplıq sózler numerativler dep atalıp, olar erte dáwirlerden baslap-aq túrkiy tillerde payda boldı, jazba esteliklerde sanaq sanlıqlar menen birgelikte qollanılǵanı ilimde aytılǵan.