(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2023)
Búgingi qaraqalpaq til biliminde kelbetliktiń sóz qosılıw usılı menen jasalıwı: 1) Sostavlı kelbetlikler; 2) Jup kelbetlikler; 3)Tákirar kelbetlikler; 4) Birikken kelbetlikler dep bóliniwi – burınnan tártiplestirilgen, dástúriy usıllardan bolıp sanaladı.