(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2023)
Hár bir grammatikada funkcional aspekt belgili dárejede sáwlelenedi. Funkcionallıq grammatika grammatika teoriyasınıń bayanlanıwınıń ayrıqsha bir túri. Funkcionallıq grammatikanıń baslı túsinikleri menen kategoriyaları sana hám oylawdıń nátiyjesinde bolmıstı qabıllaw hám túsiniw procesi arqalı anıqlanadı.