(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2023)
Еліміз бен тіліміздің егемендік алуы – Қазақ еліндегі ұлттық тіл мәселесіне сын көзбен қарауды талап етеді. Сондықтан, түркі халықтары-ның тілдері мен олардың терминологиясы, басқа да туысқан түркі тілдес халықтардың тілдерінен айырмашылығы – оның шығу тегі мен пайда болу жолдарының ерекшелігіне байланысты.