(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2023)
Mazkur maqolada Ozod Sharofiddinovning munaqqid va publitsist sifatida XX asr zamonaviy o‘zbek adabiyotida yuz bergan adabiy hodisa va ijodiy jarayon haqidagi mulohazalari yoritilgan.