(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2023)
Ушбу мақолада бугунги кунда Ўзбекистонда ёшларнинг сиесий маданиятини ривожланиши ва ёшларнинг ижтимоий – иннавацион фаоллиги масалалари хақида сўз юритилади. Мақолaда Ўзбекистонда ешларнинг жамиятда тутган ўрни, уларнинг сиёсий фаоллигини ошириш масалалари, ҳар ҳил турдаги ёд булган ғояларга сиёсий иммунитетни тизмий шаклланиши масаллари кўриб чиқилган.